Ny film fra Sykkelbyen – Tøft å sykla #2

Sykkelbyen, i samarbeid med GARP, har nå sluppet den andre Tøftåsykla-filmen, med Janna Kari Kvinnesland som oppgitt mor en travel morgen.

Etter å ha fått sønnen avgårde til skolen, setter hun seg på sykkelen, blid og fornøyd. Sykling kan være rene meditasjonen etter en hektisk morgen, der store og små skal komme seg tidsnok ut av huset. Kjenner du deg igjen?

Se filmen på FB og husk lyd!

https://www.facebook.com/SykkelbyenHaugesundKarmoy/videos/610818209389533/

https://www.facebook.com/SykkelbyenHaugesundKarmoy/

 

 

Sykle til jobben 2019

Facebook web banner1

Velg en aktiv reisevei!

Påmeldingen til årets Sykle til jobben-aksjon er åpen.

Som i fjor er det gratis deltakelse for alle som bor og/eller jobber i Haugesund og på fastlands-Karmøy (Sykkelbyen sitt geografiske område).

Vi håper du vil melde deg på, det er mange fine premier å vinne og du kan registrere mange ulike aktiviteter!

Les mer om aksjonen og meld deg på her:

https://www.sykletiljobben.no/

Er du en Sykle til jobben-ambassadør?

Er du vår Sykle til jobben ambassadør?

Vi søker engasjerte og utadvendte ambassadører som vil være med å spre aktivitetsglede i 2019-kampanjen. Som ambassadør må du være glad i aktivitet, idrett og friluftsliv. Du skal bidra til at enda flere får øynene opp for en aktiv livsstil.

Dine oppgaver vil være å verve deltakere, skape motivasjon og spre glede for hverdagsaktivitet gjennom dine sosiale medier og eventuelt andre kanaler. Vi ønsker å nå bredest mulig ut og dele det glade budskap.

For din innsats vil du bl.a. motta en ambassadørpakke, en attest, omtale i våre sosiale medier og viktigst av alt – du bidrar til at flere kommer i aktivitet. Dette er bra for helsa, miljøet og ikke minst humøret 

Les mer og søk her.

Vi ser frem til å motta din søknad, sammen bidrar vi til et sprekere Norge!

Hilsen team Sykle til jobben – Bedriftsidretten

bh0A0A1777

Ny film fra Sykkelbyen

Da har vi gleden av å presentere den første av to nye filmer fra Sykkelbyen! Denne har «premiere» på Edda kino lørdag 3.11. under den Store kinodagen og vises som en reklamefilm i samarbeid med CAPA.

Regissør Thomas Mortveit, sammen med GARP Design, har laget filmene for Sykkelbyen.

Film 1 https://vimeo.com/298543126

 

 

 

 

Vær en synlig syklist!

Er du en synlig syklist i høst- og vintermørket?  Husk at det er påbudt med refleks og lys på sykkelen. Sykkelbyen anbefaler at du har på deg refleks når du sykler.
 bh_J2Q4580
Foto: Grethe Nygaard  
Dette er kravene til lys og refleks på sykkel: 

  • Det skal være rød refleks bak.
  • På begge sidene av pedalene skal det være hvit eller gul refleks. Dersom sykkelen har klikkpedaler hvorpå det ikke kan monteres refleks, skal sykkelen ha refleks på pedalarmene.
  • Refleksene skal være av godkjent type.
  • Ved sykling i mørke eller skumring skal det foran på sykkelen være lykt med gult eller hvitt lys og/eller flerfunksjonslykt som gir blinkende eller fast hvitt lys. Bak skal sykkelen ha lykt med rødt eller rødt blinkende lys. Dette gjelder ved sykling på «alminnelig beferdet» veg eller område, herunder på fortau, gang- og sykkelveger.
  • Lyktene skal kunne ses tydelig i en avstand på 300 meter. Lykt som gir blinkende lys skal blinke med minst 120 blink per minutt. Lykten foran skal gi tilstrekkelig lys uten å virke blendende.
  • Lyktene skal være festet på sykkelen.

Kilde: https://www.vegvesen.no/om+statens+vegvesen/presse/nyheter/nasjonalt/dette-er-kravene-til-lys-og-refleks-pa-sykkelen

Galleri

Pedalen
På kaien
Den skal tidlig krøkes
Torgbakken ned
Sykkelstativene
Sykkelstøtte
Overgang
Sentrum1
Sykkelstativ
Sykkel med Haugesund på

Velg sykkel!

statens_vergesen

rogaland_fylkeskommune

karmoy_kommune

haugesund_kommune

 

Designet og utviklet av SYSCO