Vinn billetter til Månelyst i Flåkypa 22.9.18

Sykkelbyen arrangerer et event på Edda kino i Haugesund i forbindelse med visning av «Månelyst i Flåklypa» lørdag 22.september. «Månelyst i Flåklypa» er en spektakulær måneferd som tar Flåklypa-universet til nye høyder og er en film for hele familien. Her treffer du igjen kjente figurer som sykkelreparatør Reodor Felgen, Ludvig og Solan.

DU kan være med i trekning av gratisbilletter på Facebook hver uke fra uke 35 og fram mot eventet. Følg med på https://www.facebook.com/SykkelbyenHaugesundKarmoy/ for å delta. Billettene må hentes i Edda kino, her kommer mer informasjon når det nærmer seg.

Vi deler ut totalt 90 billetter til små og store og fyller opp sal 2 på Edda kino med vinnerne. Popcorn, brus og goodiebag til alle i salen. Det skal skje litt forskjellig i foajeen i kinoen en liten time før forestillingen, mellom kl 12-12.45. Filmen ruller fra ca kl 13. Mer informasjon og konkurransevilkår kommer etter hvert.

Månelyst i Flåklypa

Galleri

Den skal tidlig krøkes
Overgang
Sykkelstativ
Sykkelstøtte
På kaien
Sykkelstativene
Sentrum1
Torgbakken ned
Sykkel med Haugesund på
Pedalen

Velg sykkel!

statens_vergesen

rogaland_fylkeskommune

karmoy_kommune

haugesund_kommune

 

Designet og utviklet av SYSCO