Arbeider i Storasundsgata i Haugesund

I august starter Haugesund kommune arbeidet med å skifte gamle vann- og avløpsledninger i Storasunsdgata. Det planlegges ny sykkelvei langs Storasundsgata når vann- og avløpsarbeidet er ferdigstilt neste år.

Gamle vann- og avløpsledninger i Storasundgata skal byttes ut, og deretter skal det også lages nye sykkelvei på strekningen. Gravearbeidet strekker seg fra krysset i Spannavegen og østover til krysset ved Fridtjov Øvrebøes gate. Det skal legges ny vann- og avløpsledning samt overvannsrør. Sykkelbyen Haugesund Karmøy planlegger å lage ny sykkelvei langs Storasundgata når gravearbeidet er ferdig. Reguleringsplan for sykkelveien er under utarbeidelse av Statens vegvesen.

Les mer om prosjektet på Haugesund kommune sin nettside: https://www.haugesund.kommune.no/aktuelt/10010-gravearbeid-i-storasundgata-etter-sommerferien

Kart Storasundgata

 

 

 

 

https://www.haugesund.kommune.no/aktuelt/10010-gravearbeid-i-storasundgata-etter-sommerferien

Galleri

Sykkelstativene
Den skal tidlig krøkes
Torgbakken ned
Sykkelstøtte
På kaien
Sentrum1
Sykkelstativ
Overgang
Sykkel med Haugesund på
Pedalen

Velg sykkel!

statens_vergesen

rogaland_fylkeskommune

karmoy_kommune

haugesund_kommune

 

Designet og utviklet av SYSCO