Har du lyst å prøve en el-sykkel?

Nå gir sykkelbyen Haugesund-Karmøy deg muligheten til akkurat det.

Ta kontakt med servicesenteret i Haugesund kommune og du vil da få muligheten til å låne en el-sykkel i inntil 48 timer. Du har da muligheten til å låne med deg sykkelen hjem, bruke den om du skal på besøk, om du skal på trening, eller på en liten handlerunde, og selvsagt bruke den til og fra jobb.

Hva er fordelene med en el-sykkel?

Du kan sykle til jobb uten å bli svett og være avhengig av dusj, men samtidig får du være ute i frisk luft og får fysisk aktivitet. Velger du el-sykkelen framfor bilen sparer du penger på drivstoff og bompenger. Sykling er bra for miljøet og bidrar til å redusere køene på vegnettet. På korte turer er sykkel konkurransedyktig med bil på tidsbruk – særlig i rushtrafikken.

Mange blir svært positivt overrasket når de prøver en el-sykkel. Nå gir vi deg muligheten!

Ta kontakt med Haugesund kommunes servicesenter i dag og bestill deg en prøvetur med en av våre el-sykler og opplev gleden dette gir!

PS: Dersom bedrifter ønsker å låne syklene og f.eks ha disse tilgjengelig for sine ansatte til prøveturer i eksempelvis en uke så vil det være muligheter for det. Ta da kontakt med oss så ordner vi en avtale om det!»

Det er satt 18 års aldersgrense for å få låne el-syklene.

Servicesenteret
Kirkegata 85
5528 HAUGESUND
Tlf.: 52 74 30 00
hos@haugesund.kommune.no

Galleri

Sykkelstativ
Sentrum1
Overgang
Sykkelstativene
Den skal tidlig krøkes
Sykkelstøtte
På kaien
Sykkel med Haugesund på
Pedalen
Torgbakken ned

Velg sykkel!

statens_vergesen

rogaland_fylkeskommune

karmoy_kommune

haugesund_kommune

 

Designet og utviklet av SYSCO